Planmatig en koersvast

Jelle

Advocaat sinds 1989.
“Ik lever maatwerk en werk aan duurzame oplossingen.”

Ik werk al bijna 30 jaar als advocaat. Dat doe ik met hart voor mijn vak en voor de mensen die ik help. Als specialist in familierecht en erfrecht vind ik het belangrijk om mijn vakkennis en vaardigheden goed bij te houden. Daarom heb ik na mijn studie diverse postdoctorale opleidingen gevolgd en ben ik lid van verschillende specialistenverenigingen. Ook heb ik mij altijd met veel interesse verdiept in de verschillende manieren waarop geschillen kunnen worden opgelost, zoals Mediation en Collaborative Practice.

Sinds 2008 vervul ik de nevenfunctie van rechter-plaatsvervanger op het terrein van het personen- en familierecht. Dat is voor mij, naast mijn dagelijkse praktijk als advocaat en mediator, een verrijkende ervaring.

Ik ben getrouwd en heb twee, inmiddels volwassen, kinderen. In mijn vrije tijd zeil ik graag en houd ik mijn conditie op peil door krachttraining en hardlopen.

mr. A.J.G. (Jelle) Jukema

Advocaat, mediator, collaborative lawyer en rechter-plaatsvervanger Nederlands recht en Notarieel recht, Rijksuniversiteit Leiden
Lid van de vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators
Lid van de Vereniging voor Collaborative Professionals

Jelle Jukema heeft zich in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) op de volgende hoofd- en subrechtsgebieden geregistreerd:

  • Erfrecht
  • Personen- en Familierecht
  • Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen
  • Ouderschap en erkenning
  • Mediation, Collaborative divorce
  • Internationaal privaatrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Neem contact met mij op:

06 27 093 303

jelle@jukemavankeeken.nl

2019 © Jukema Van Keeken.
Alle rechten voorbehouden.